Vörösborok

Cabernet sauvignon és kékfrankos szőlőinket saját telepítésű cabernet franc, syrah és merlot fajtákkal egészítettük ki. Ezeken kívül feldolgozunk még szekszárdi területekről cabernet franc és kadarka fajtákat. Bikavérünket, kékfrankosunkat és a kadarkánkat több éve az egységes szekszárdi palackban hozzuk forgalomba. A fajtaborokon kívül szívesen készítünk különféle házasításokat. 

A fajtaborokon kívül szívesen készítünk különféle házasításokat. Pincénk büszkesége a nagypapáról elnevezett Täuninger sorozatunk, mely csak a legjobb évjáratokban készül. Cabernet sauvignon, cabernet franc és syrah, ezek a kedvelt fajták adják a sorozat összetevőit, melyek önállóan vagy házasítva kerülnek a palackba. Az első Täuninger cuvée borunk 2009-ben készült.


 

Vörösborok
Fehérborok

Bár a szekszárdi borvidék a vörösborairól híres, értékes fehérszőlő ültetvények is megtalálhatók itt. A Nyéki-hegyen termett Zöldveltelinin kívül, Chardonnay és Olaszrizling került a 2022-es évjáratból a palackokba. 

Fehérborok


Rosé és sillerborok

Minden évben készül primőr rozé, Flamingó névvel, amely szeptemberben az első szüreti fesztiválokon kóstolható. Kékfrankos-cabernet sauvignon cuvée rozénk egész évben elérhető.

Rosé

2020-ban kadarkából készítettünk sillert, amelyet a nyári grillezésekhez jó szívvel ajánlunk. 

Siller

Bort ide!

Ha  otthon szeretnéd megkóstolni borainkat, ezt is megteheted.  A jelenleg kapható teljes szortiment megrendelhető házhozszállítással a rendeles@garaipince.hu mail címünkön.