Vörösboraink

Saját művelésű cabernet sauvignon és kékfrankos szőlőinket saját telepítésű syrah és merlot fajtákkal egészítettük ki. Ezeken kívül feldolgozunk még szekszárdi területekről cabernet franc és kadarka fajtákat. Bikavérünket, kékfrankosunkat és a kadarkánkat több éve az egységes szekszárdi palackban hozzuk forgalomba. A fajtaborokon kívül szívesen készítünk különféle házasításokat.  Jelenleg legkedveltebb cuvée borunk a 2015-ös 3333, amely név a palackok számára, a három egyenlő arányú alkotóelemre (cabernet sauvignon, cabernet franc, shiraz) és az árra egyaránt utal. Pincénk zászlósbora a Täuninger cuvée hasonló összetételből áll össze, azonban csak a kiváló évjáratokban készül. Utoljára 2012-ben lett palackba töltve.

Palackos vörösborok
Fehérboraink

Bár a szekszárdi borvidék a vörösborairól híres, értékes fehérszőlő ültetvények is megtalálhatók itt. A Nyéki-hegyen termett Zöldveltelinin kívül, Chardonnay, Olaszrizling és a nagy kedvencünk, a Sauvignon Blanc került a 2018-os évjáratból a palackokba.

Palackos fehérborok


Rosé és sillerboraink

2018 szeptemberében már friss Zweigelt rozénkat kínáltuk a szüreti rendezvényeken. Most az igen népszerű Merlot rozénkat kínáljuk vendégeinknek.

Rosé

Siller bort 2015-ben készítettünk először, ami szekszárdi Fuxli néven nagy sikert aratott a borkedvelők körében. 2017-ben ismét kadarkából készítettük a Fuxlit, amelyet a nyári grillezésekhez jó szívvel ajánlunk. 

Fuxli

Bort ide!

Ha  otthon szeretnéd megkóstolni borainkat, ezt is megteheted.  A jelenleg kapható teljes szortiment megrendelhető házhozszállítással a garaipince@gmail.com e-mail címünkön.