Vörösboraink

Jelenleg a saját művelésű Cabernet Sauvignon és Kékfrankos szőlőből készült vörösborokon kívül Syrah, Merlot, Cabernet Franc, Kadarka vörösborokat készítünk. A fajborokon kívül különféle házasításokat kínálunk. 2015-ös Bikavérünket, Kékfrankosunkat és 2016-os Kadarkánkat az egységes szekszárdi palackban hozzuk forgalomba. Újdonságnak számít 2015-ös Rufus Cuvée borunk, mely Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon és Merlot házasításából jött létre.Fehérboraink

Bár a szekszárdi borvidék a vörösborairól híres, értékes fehérszőlő ültetvények is megtalálhatók itt. A Nyéki-hegyen termett Zöldveltelinin kívül, Chardonnay, Olaszrizling és a nagy kedvencünk, a Sauvignon Blanc került a 2016-os évjáratból a palackokba.

Palackos fehérborok


Rosé és sillerboraink

A 2015-os Cabernet Sauvignon-Merlot rosénk lett Szekszárd legjobb rosébora. Február elején került palackba a 2016-os Cabernet Sauvignon-Merlot és a Kékfrankos-Merlot rozé cuvée borunk. 

Rosék 2016

Siller bort 2015-ben készítettünk először, ami szekszárdi Fuxli néven nagy sikert aratott a borkedvelők körében. 2016-ban ismét kadarkából készítettük a Fuxlit, amelyet a nyári grillezésekhez jó szívvel ajánlunk. 

Fuxli

Bort ide!

Ha  otthon szeretnéd megkóstolni borainkat, mostantól ezt is megteheted a wineliner.com segítségével. A jelenleg kapható teljes szortiment megrendelhető házhozszállítással az alábbi linken:

https://www.wineliner.com/list/wines?s=Garai+Pince