Vörösborok

Saját művelésű cabernet sauvignon és kékfrankos szőlőinket saját telepítésű syrah és merlot fajtákkal egészítettük ki. Ezeken kívül feldolgozunk még szekszárdi területekről cabernet franc és kadarka fajtákat. Bikavérünket, kékfrankosunkat és a kadarkánkat több éve az egységes szekszárdi palackban hozzuk forgalomba. A fajtaborokon kívül szívesen készítünk különféle házasításokat.  Jelenleg legkedveltebb cuvée borunk a 2015-ös 3333, amely név a palackok számára, a három egyenlő arányú alkotóelemre (cabernet sauvignon, cabernet franc, shiraz) és az árra egyaránt utal. Pincénk zászlósbora a Täuninger cuvée hasonló összetételből áll össze, azonban csak a kiváló évjáratokban készül. Utoljára 2012-ben lett palackba töltve. Legbüszkébbek jelenleg 2017-es cabernet sauvignon tételünkre vagyunk, amely még hosszú potenciállal bír, de már most harmonikus, összetett ízvilágú, testes vörösbor.

Vörösborok
Fehérborok

Bár a szekszárdi borvidék a vörösborairól híres, értékes fehérszőlő ültetvények is megtalálhatók itt. A Nyéki-hegyen termett Zöldveltelinin kívül, Chardonnay és Olaszrizling került a 2018-os évjáratból a palackokba. Hamarosan palackozásra kerülnek 2019-es szüretelésű tételeink is.

Fehérborok


Rosé és sillerborok

2018 szeptemberében már friss Zweigelt rozénkat kínáltuk a szüreti rendezvényeken. Most az igen népszerű  Cabernet-Sauvignon-Merlot rozénkat kínáljuk vendégeinknek.

Rosé

Siller bort 2015-ben készítettünk először, ami szekszárdi Fuxli néven nagy sikert aratott a borkedvelők körében. 2018-ben ismét kadarkából készítettük a Fuxlit, amelyet a nyári grillezésekhez jó szívvel ajánlunk. 

Fuxli

Bort ide!

Ha  otthon szeretnéd megkóstolni borainkat, ezt is megteheted.  A jelenleg kapható teljes szortiment megrendelhető házhozszállítással a rendeles@garaipince.hu mail címünkön.