Vörösboraink

Bikavér 2016
"Bátaszék város vörösbora" 2018
Aranyérem, Szekszárdi Borvidéki Borverseny, 2019
Aranyérem, Magyarországi Németek Országos Borversenye, 2018
Kadarka, Kékfrankos, Merlot, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon házasítása
15 hónapig érlelődött másod- és harmadtöltésű tölgyfahordókban. Színe rubin, illatában a piros bogyós gyümölcsök mellett a kadarka fűszeressége is megjelenik. A Nyéki-hegyi öregtőkés kékfrankos alapjaira épülő bor ízében nem az erős, fás tanninok dominálnak, lágy savaival, fiatalos lendületével, a palackban történő további érelés után harmonikus, elegáns borrá fejlődik.
alkohol: 13% , sav: 5,6 g/l

Kadarka 2017
Aranyérem, Magyarországi Németek Országos Borversenye, 2018
Ezüstérem, Kadarka Nemzetközi Nagydíj Borverseny, 2018
A borvidék egyik jellegzetes vörösbora a nyár végén került az egységes szekszárdi palackba. Könnyed, lágy savaival, elegáns fűszerességével a nyárutó kiváló választása.
Alkohol: 12%, sav: 5,5 g/l

3333 cuvée, 2015
A 18 hónapig tölgyfahordóban érlelt bort, közepes test, lágy savak jellemzik. 3333 palackot töltöttünk meg 1/3 Cabernet Sauvignon, 1/3 Cabernet Franc és 1/3 Shiraz összetételű cuvée-vel, amelyet 12 hónapnyi palackos érlelés után hoztuk forgalomba.
Alkohol: 13,0%, sav: 5,4 g/l

Cabernet Sauvignon, 2017

Cabernet Sauvignon, 2016
A 24 hónapig tölgyfahordóban érlelt bort, lágy savak jellemzik. Gyümölcsös íz, közepes test. Első vörösborunk, mely csavarzáros kivitelben kapható.
Alkohol: 13,0%, sav: 5,4 g/l

Cabernet Sauvignon 2013
Aranyérem, Magyarországi Németek Országos Borversenye, 2016
A Nyéki-hegyen termő, saját művelésű Cabernet sauvignon első szürete a palackban. 14 hónapig érlelődött új tölgyfahordóban, ezért illatában a fás jegyek dominálnak. Igazi nagy kedvenc magas alkoholjával, karakteres ízével.
Alkohol: 14%, sav: 5,3 g/l

Rufus cuvée 2015
Cabernet sauvignon, cabernet franc és merlot házasítása, mely 12 hónapig első töltésű barrique hordóban érlelődött. A fiatal bordóit közepes test, lágy savak és zamatos ízvilág jellemzik.
alkohol: 13,5 %, sav: 5,1 g/l