2024 VINAGORA NEMZETKÖZI BORVERSENY

2024.05.06

Mozgalmas heteket tudhatunk magunk mögött. Számos díjat és elismerést kapott családi pincészetünk, melyekre egytől-egyig büszkék vagyunk.

És most hatalmas büszkeséggel és örömmel osztjuk meg veletek a nagy hírt! A 25. jubileumi VinAgora Nemzetközi Borversenyen 3 különböző díjjal is jutalmazta a zsűri 2020-as évjáratú Täuninger Sauvignon borunkat!

- VINAGORA CHAMPION díj a legjobb csendes vörösbornak
- Legjobb magyar Cabernet sauvignon díj
- Prix VINOFED különdíj a legmagasabb pontszámot elért csendes száraz vörösbornak

A bíráló bizottságok elnökei a Champion-díjas borokat a legalább aranyérmet szerzett, ezen belül is az 5-5 legmagasabb pontszámot elért tételek közül választják ki párhuzamos vakkóstolással.

14 különböző országból összesen 877 bort neveztek a versenybe, így kiemelten büszkék vagyunk arra, hogy a hagyományos szekszárdi borászati értékeket képviselve, ilyen magas szintű elismerésben részesültünk.

Ez a siker nemcsak a pincészet munkájának elismerése, hanem megerősít minket abban is, hogy a hagyományok és a modern technológiák ötvözése révén kivételes borok születhetnek. Köszönjük a zsűrinek a bizalmat és gratulálunk minden versenyzőnek!

Köszönjük mindenkinek, aki a Garai Pince borait választja, és így támogatja munkánkat. Továbbra is azon leszünk, hogy a Szekszárdi borvidék értékeit a lehető legmagasabb színvonalon képviseljük.


Ismerd meg közelebbről a Täuninger Cabernet Sauvignon 2020 borunkat a linkre, vagy a gombra kattintva!

https://garaipince.hu/vinagora-champion/